Viihtyisät toimitilat asiantuntija- ja asiakastyötä tekeville

Campus Kampin toimistot tarjoavat luontaisen ilmapiirin asiantuntija tai asiakastyötä tekeville erikokoisille yrityksille. Kampin Kampukselta voit vuokrata yksityisen toimistosi, vapaana olevista tiloista tarpeesi mukaisesti  kalustettuna tai ilman.

Erinomaisen sijainnin ja hienosti hoidetun taloyhtiön lisäksi meille on esteetön kulku ja käytössäsi on kolme hissiä viidenteen kerrokseen, jossa sijaintimme.

Tulisitko meille, vuokralaiseksi? Sijaintimme on huikea, näköyhteyden päässä Stockmanin tavatatalosta, Bulevardin välittömässä läheisyydessä. Meillä viihdytään, useimmat vuokralaiset ovat viipyneet toimitiloissamme pitkään, kehittäen _ keskittyen ydinliiketoimintansa kehittämiseen.

Campus Kampin toimistot tarjoavat luontaisen ilmapiirin asiantuntija tai asiakastyötä tekeville erikokoisille yrityksille. Kampin Kampukselta voit vuokrata yksityisen toimistosi, vapaana olevista tiloista tarpeesi mukaisesti _ kalustettuna tai ilman.

Meiltä löytyy 22-28m2 kokoisia toimistohuoneita, hyvällä sijainnilla Helsingin keskustan kupeesta. Erinomaisen sijainnin ja hienosti hoidetun taloyhtiön lisäksi meille on esteetön kulku ja käytössäsi on kolme hissiä viidenteen kerrokseen, jossa sijaintimme.

Tällä hetkellä vuokrattavaksi uudistunut tilakokonaisuus jossa kaksi vierekkäistä 27m2 huonetta, jotka voidaan yhdistää 54m2 tilakokonaisuudeksi täysnahkaisella Db haitariovella. Huoneet 11 ja 12 on modifioitu arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti; seinien, katon, lattian sekä valaistuksen osalta. Kannattaa ehdottomasti tutustua, mikäli yrityksenne etsii katseen kestävää, pitkäaikaista tilaratkaisua, toimintansa kehittämiseen. Toimitiloissa ollaan tämä lisäksi uusittu yhteiskäyttöinen keittiö kokonaisuudessaan sekä yleistilojen seinäpinnoitukset. Sinä saat mahdollisuuden käyttää aikaasi ja tavata yhteistyö kumppaneitasi juuri ehostetuissa tiloissa joissa on; tehokas_yksilöity Wifi, kirkas työtila, yhteiskäyttöinen keittiö ja odotustilat noin 110m2. Campus Kampin toimisto on ravintoloiden, kuntokeskuksen, kauppojen ja erilaisten palveluiden ympäröimänä.

Toimitila soveltuu äänieristävyytensä sekä hyvän kokonaisuutensa johdosta moninaisen sekä isommankin yritystoiminnan alustaksi. Sisäänkäyntiä helpottamaan ala- sekä yläoven ovikoodi.

Meillä vuokralaiset viihtyvät yleisesti ottaen useita vuosia, joten vuokrattavaksi vapautuu huoneita harvakseltaan. Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva ratkaisu yrityksenne tarpeisiin. Meidät tavoitat hyvin myös sähköpostilla, voit lähettää tarjouspyynnön tai lisäkysymyksiä toimitiloihin liittyen.

Kuvia toimistosta

Toimiston pohjapiirros

Campus Kampin sijainti


Varaa huone Campus Kampista